vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelő Budapest

Vízvezeték szerelő Budapest egész területén és környékén akár azonnal, hétköznapokon és hétvégén is. Vállaljuk társasházi lakások és családi házak vízszerelését. A csapcserétől kezdve a komplett fürdőszoba felújításig. Lakossági ügyfeleknek is, akár felújításra vagy kisebb javításra van szüksége, a vízszerelő csapatunk megoldja a problémát. A hét minden napján hívhat vízvezeték szereléssel kapcsolatban. 

Vízvezeték szerelő a hét minden napján

Szakképzett, több évtizedes tapasztalattal rendelkező víz- gáz- és fűtésszerelő csapat. A hét minden napján készen állunk arra, hogy megbízható és kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk. Hétköznapokon és hétvégén is várom hívását. Lénárt Tibor vízszerelő.

Telefon: 06-30-410-7801

Mobiltelefonról azonnal hívható, kattintson a telefonszámra. 

Rendelkezünk a szükséges berendezéssel. A legmodernebb gépekkel, szerszámokkal és ismeretekkel ahhoz, hogy a problémát megoldjuk. A hét minden napján hívhat minket vízvezeték szereléssel kapcsolatban. Bízunk benne, hogy teljes mértékben elégedett lesz a munkával, és reméljük, hogy visszahív minket, amikor újra szükség lesz ránk. Szakképzett vízszerelő csapatunk a hét minden napján készen áll arra, hogy megbízható és kiváló minőségű szolgáltatást nyújtson Önnek. Szolgáltatás lakossági és kereskedelmi ügyfeleknek is. Tervezés és kivitelezés. Csőtörés bemérés, csőtörés javítás.

Szaniterek felszerelése cseréje csapok, csaptelepek cseréje vagy javítása, WC- tartály és kagyló beépítése cseréje. Wc csészék és tartályok szerelése ezen kívül lefolyó szifon csere. Csőtörés javítás, csőtörés bemérés is. Szivárgások feltárása és megszüntetése. Vízvezetékek cseréje, vízszivárgás megszüntetése mosdók és mosogatók bekötése, sarokcsapok flexibilis csövek és fali elzárók cseréje. Mosógép ill. mosogatógépek vízszerelés részének bekötése. Csőtörés javítás, lefolyóhibák elhárítása, kerti csapok cseréje, csőszerelés, hegesztés stb. 

Szakképzett tapasztalt vízvezeték szerelő

 

Minden vízszereléssel kapcsolatos problémával kereshet. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a legtöbb vízvezeték probléma megoldására. A járművet minden eszközzel és anyaggal próbáljuk felszerelni a legtöbb vízvezeték probléma kezelésére. A kis szivárgástól kezdve a nagyobb rendszerekig, amire szükség lehet a munka gyors elvégzéséhez. Ha épp nincs, mert nem lehet mindenre felkészülni, akkor a gyors, akár azonnali anyagbeszerzés is megoldható. Szakszerű vízvezeték szerelés

Nincsenek rejtett díjak, az árak versenyképesek extra költségek nélkül. Rendezett, tiszta megjelenés és munkavégzés. Megbízható, udvarias, barátságos, megfizethető és hatékony vízvezeték szerelés. Csőtörés elhárítás, üzemzavar elhárítás, vízszerelési munkák akár azonnal. 

Szolgáltatások

Vízvezeték szerelés, csőszerelés, fürdőszoba felújítás, tömítések cseréje Budapest összes kerületében és környékén. Az árak alanyi mentes számlás árak. Víz gáz fűtésszerelés a hét minden napján hívhat minket vízvezeték szereléssel kapcsolatban. Célunk, hogy teljes mértékben elégedett legyen a munkánkkal.

Gyenge minőségű, barkácsáruházban vásárolt csaptelepekre garanciát nem tudunk vállalni.

A vízvezeték-szerelőnek sok eszközre van szüksége a minőségi vízvezeték szerelési munkához. Míg sok egyszerű vízvezeték szerelési feladat elvégezhető néhány kéziszerszámmal. Más összetettebb munkákhoz speciális eszközökre van szükség, amelyeket kifejezetten a munka megkönnyítésére terveztek.

Vízvezeték szerelés 

Új vízvezeték szereléshez használatos eszközök jelentek meg, amelyek segítenek a vízvezeték-szerelőknél a problémák hatékonyabb megoldásában. A vízvezeték-szerelők egy része már videokamerákat használ a rejtett szivárgások vagy más problémák ellenőrzésére.

Szerelőinkre minden vízvezeték szerelési problémánál számíthat. Akár rutinszerű karbantartásról, akár valamilyen komolyabb vízvezeték szerelési munkálatról van is szó, mi segíthetünk Önnek. Szeretnénk megkönnyíteni Ön számára a vízvezeték szerelés körüli problémákkal járó nehézségeket. Ezért dolgozunk a hét minden napján.

Víz gáz fűtésszerelés. Gázszerelők több évtizedes tapasztalattal állnak rendelkezésére. Gázszerelő Budapesten, javítás, konvektor csere – tisztítás szakszerűen garanciával. Rendkívül fontos a rendszeres ellenőrzése a gázkonvektornak. Legalább évente szakember által. Vízvezeték szerelési munkák: kerti csapok javítása. Vízvezeték szerelés több éves tapasztalattal. Vállaljuk csaptelepek cseréjét. Mosogatógép bekötés. 

Speciális felszereléssel és több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk. Mi foglalkozunk az ingatlanok karbantartásával is, a legnagyobb gondossággal.

A munka megkezdése előtt díjmentes árajánlatot adunk Önnek. Célunk, hogy az áraink mindig versenyképesek legyenek.

Vízvezeték szerelő gyorsszolgálat hétvégén is

Fürdő vízszerelés

Független szolgáltatóként, nagy tapasztalattal rendelkezünk minden szervizelési és karbantartási munkával. Nagy tapasztalattal az összes vízvezeték -szereléssel és fűtéssel kapcsolatos probléma megoldásában. Egyetlen munkát sem tartunk túl nagynak vagy túl kicsinek. Az engedéllyel rendelkező szakemberrel a kivitelezési munkák elvégzéséhez. 

 Azoknak a lakástulajdonosoknak, akik mosdót vagy új főzési lehetőséget szeretnénk beépíteni, meg kell szerezniük az építési engedélyt. A kivitelezési munkának meg kell felelnie az építési szabályzatnak.

Társaságunk hozzáértő és professzionális a vízvezeték szerelésben.
A vízvezeték -szerelvényekre és a kábelezésre vonatkozó szabályok vonatkoznak, így a vízvezeték -szerelési munkák nem tartoznak ide, és az elektromos munkákhoz regisztrált villanyszerelőre és a megfelelőségi tanúsítványra lesz szükség. 

Covid 19 tájékoztató

Mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink ‐ különösen a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel ‐ megkapják a szükséges szolgáltatást. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a hatósági és a kormányzati előírásokat, és minden helyzetben ezeknek megfelelően járunk el. 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.